O nama

Elektrocentar Petek

Elektrocentar Petek d.o.o., je lider u izgradnji energetskih postrojenja, distributivnih niskonaponskih mreža, svih vrsta električnih instalacija (industrijskih, kućnih, telekomunikacijskih signalnih i dr.) svih vrsta rasvjete (vanjske, unutarnje, dekorativne, i dr.) elektromotornih pogona i upravljanja sistemima, instalaciji „Ex“ izvedbe, radovima na izgradnji komunalne infrastrukture, te opremanju cesta.

Tvrtka s tradicijom razvila se od male privatne tvrtke do jedne od vodećih u Hrvatskoj u području pružanja usluga i izvođenja radova u elektroenergetici, telekomunikacijama i građevinarstvu, te veleprodaji i maloprodaji elektro i građevinskog materijala i opreme.

Kontinuirano stručno usavršavanje i osposobljavanje, kvaliteta i stručnost radnika, visoka razina znanja, posebice tehničkog, želja za učenjem, poduzetnost, ambicija, pobjednički duh, timski rad i profesionalnost osnovne su kvalitete naše tvrtke.

Visoka naobrazba i stručna osposobljenost, te veliko iskustvo i motiviranost radnika društva uz posjedovanje certifikata, ovlaštenja i dozvola temelj su kvalitete i profesionalnosti pri izvođenju radova i pružanju usluga.

WordPress Theme